2009 Miss Lellebel Verkiezing

Hoffelijk Hallootje wederom,

Na vele jare meegedaan te hebbe, deze in 2006 ook daadwerkelijk te winne, viel ‘ons’ (De Hooglanden) in 2009, Laaglandische jaartelling, de eer te beurt om de Miss Lellebel Verkiezing van de eerste voorronde tot aan de finale te presentere.

Nou, dat liete wij ons geen twee keer vrage! Het werd op Het Kasteel een opgewonde commotie van jewelste wie en op welke gelegeheid de presentatie zou verzorge! Zelfs Mirjam wilde graag want dan zou ze weer Tante Dees zien en een liedje voor haar zinge!

Uiteindelijk kwame we er onderling uit: ‘wij’ zoude de 1e voorronde presentere; dan konde wij met onze innemende persoonlijkheid de deelnemers alvast op hun gemak stelle. Mirjam zou de 2e voorronde presentere; als ze zich niet zo goed zou voele zoude wij het overneme. Chladmai zou de 3e voorronde presenteren en Joke de finale; ze verklaarde dat de avond dan ieder geval eens een keer strak op tijd zou verlope en ze zou erop toezien dat sommige jurylede zich niet zoude overgeve aan valse snere!

Ieder van ons mocht ook nog een muzikale invulling geve. Onnodig te zegge dat wij genote hebbe van alle voorrondes en de finale! Joke heeft footage teruggevonde van alle avonde, deze kunt u hieronder bekijkluistere.

De 1e, 2e en 3e voorronde in de Lellebel.


De finale in Palace (in 4 delen).